tv3.lv

Bez Tabu: Mājsaimnieces pret pavāriem! Iespēja izaicināt kādu no Latvijas labākajiem šefpavāriem

Omes ceptā ābolkūka gardāka par Michelin restorānos pasniegtajām, krustmātes gatavotās cūkgaļas ribiņas sīpolos tik gardas, ka mēli var norīt! Vīra uztītie suši pārspēj Āzijas pavāru sniegumu! Tie ir tikai daži no piemēriem, kas raksturo latviešu ēstgatavošanas prasmi un augsto kulinārijas līmeni.

2016. gada 15. martā 8:55
Ja arī tu ar savu firmas recepti un meistarstiķiem virtuvē esi gatavs mest izaicinājumu Latvijas izcilākajiem šefpavāriem un pierādīt, ka tevis gatavotais cepetis, rasols vai bezē kūka ir labāka par restorānos pasniegto – piedalies!

Piedalies un aizpildi anketu!

    Lauciņi, kas apzīmēti ar *, ir jāaizpilda obligāti!

    Konkursa apraksts:
    Restorāna virtuvē vienlaikus darbojas tā šefpavārs un konkursa dalībnieks. Abi gatavo dalībnieka pieteikto ēdienu, kuru katrs uz sava šķīvja servē žūrijai. Ja žūrija konkursanta ēdienu notur par profesionāla pavāra veikumu, konkursa dalībnieks saņem balvu – Kikkoman gardumu grozu!

    Balva!

    Lai veicas!

    Foto

    Video

    Ziņo par kļūdu rakstā

    Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

    Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

    Saturs turpinās pēc reklāmas

    Reklāma

    Saturs turpinās pēc reklāmas

    Reklāma

    Saturs turpinās pēc reklāmas

    Reklāma

    Saturs turpinās pēc reklāmas

    Reklāma

    Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

    Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm