tv3.lv

Gardums, ko izgatavot var pat neveikls vecpuisis

Sešpadsmitgadīgā Anna instagramā ar ēdienu receptēm katru dienu priecē vairāk nekā sešus tūkstošus sekotāju.

Aizraušanās ar ēdienu gatavošanu sākusies pirms diviem gadiem, kad, pandēmijas garlaikota, nolēma izveidot jaunu “Instagram” profilu – “ediens_un_vel”. Sākotnēji meitene nav ticējusi, ka kādu tas ieinteresēs, taču nu viņa regulāri saņem atsauksmes no sekotājiem, kuri pateicas par radīto saturu.

Kopā ar “Bez Tabu” Anna nolēmusi izveidot rabarbermaizes veselīgo versiju. Tam būs nepieciešami 400 grami rabarberu, saldinātājs, 130 grami miltu (rīsu un auzu), trīs olas, viena tējkarote cepamā pulvera, 150 grami turku jogurta, kā arī svaigas ogas.

Rabarberus nomizo, sagriež lielākos gabalos un apber ar saldinātāju. Pēc tam ķeras klāt mīklas pagatavošanai – bļodā sakuļ olas, pievieno saldinātāju, jogurtu. Pēc tam pievieno miltus, cepamo pulveri.

Kūkas veidnē ieklāj cepampapīru un tajā lej mīklu, rabarberus iespiež iekšā mīklā.

Krāsns jāuzsilda līdz 200 grādiem un rabarbermaize jāievieto tajā uz 40 minūtēm.

Kad plātsmaize gatava, to izdekorē ar svaigām ogām.

Bez Tabu raidījuma žurnālists, kurš labi orientējas ceļu satiksmes lietās, apdrošināšanas strīdu un dažādu konfliktu risināšanā.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm