Kulinārā blogere Justīne svētkos gatavo puķkāpostus siera mērcē

Justīne Martinsone jeb interneta vidē dēvētā jushkapadrushka šobrīd sevi sauc par pilna laika tiktokeri. Viņa ar savām receptēm un atsauksmēm par dažādām ēstuvēm ir aizrāvusi vairāk nekā 74 tūkstotšu sekotāju aplikācijā “Tik Tok”. Justīnei ļoti garšo pašmāju virtuves ēdieni, tāpēc svētku nedēļā viņa gatavos puķkāpostus siera mērcē.

Justīne atklāj, ka pirms pievērsās sociālajiem tīkliem, iepriekš esot strādājusi parastu darbu ofisā. Jauniete darbā izdega, tāpēc uzrakstīja atlūgumu. Viņa esot sūtījusi pieteikumus uz citām darba vietām, taču saņēmusi atteikumu, meitene nosmej, ka tas bijis liktenis – kļūt par tiktokeri. Tieši pandēmijas laikā viņa reģistrējās “Tik Tok” aplikācijā.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Jauniete atzīst, ka tikai padsmit gados sākusi gatavot. Protams, pelmeņus un olu iepriekš mācējusi izcept, tomēr vēlējusies papildināt savas zināšanas. Viņa atminas, ka, dzīvojot kojās, esot māsai prasījusi, lai iemāca, kā pagatavot miltu mērci.

Izrādās, Justīnes vārds ir izskanējis arī pasaulē. Viņa nokļuva prestižās balvas “Nickelodeon Kids Choice Awards” nominantu sarakstā. Justīne saņēma balvu kategorijā Latvijas iemīļotākais influenceris, kas viņai bija liels pārsteigums un pagodinājums.

Starp citu, kā pagatavot šo ēdienu Justīne ir izstāstījusi savā profilā. Viņa ir novērojusi, ka cilvēkiem parasti patīk skatīties receptes, kuras var ātri pagatavot.

Bez Tabu žurnāliste, kura gatava doties uz tālākajiem Latvijas nostūriem un risināt dažādas sadzīviska rakstura problēmas. Nereti arī vēsta par notikumiem uz sarkanā paklāja.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm