tv3.lv

Šefpavārs Māris Astičs Līgo svētkos tradicionālo šašliku iemaina pret jūrasveltēm

Restorāna “Ferma” šefpavārs Māris Astičs Līgo svētkos mudina ierasto cūkgaļas šašliku aizvietot ar kaut ko neierastāku. Tādēļ viņš piedāvā galdā celt uz grila gatavotu lielopa fileju un jūras veltes- iepriekš novārītu astoņkāji, garneļu astes un sama fileju.

Jūras veltes Māris pasniegs kopā ar uz grila ceptu pakčoju un avokado. Savukārt lielopa fileju ar marinētām gailenēm, sīpoliem, zaļumiem un īpaši pagatavotu mērci.

Tomēr, ja ir vēlme gatavot šašliku, šefpavārs iesaka gaļu pašam marinēt, nevies iegādāties veikalā jau sagatavotu grilēšanai. Labāk gan to pirkt jau no zināmas saimniecības.

Jautājot, kā zināt, kad gaļa ir gatava, Māris nosmej- gaļa pati to pateiks! Taču, kā šefpavāram izdevās pagatavot jūrasveltes un lielopa fileju, skaties sižetā!

Bez Tabu žurnāliste, kura gatava doties uz tālākajiem Latvijas nostūriem un risināt dažādas sadzīviska rakstura problēmas. Nereti arī vēsta par notikumiem uz sarkanā paklāja.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm