tv3.lv

“Garšvielas līdz galam, sāļš, eļļains – tas viss der.” Ralfs Eilands degustē un vērtē “roltonus”

20. jūnijā 18:26

Pēc uznāciena TV3 raidījumā “Gandrīz ideālas vakariņas” mūziķis Ralfs Eilands neviļus tiek dēvēts par sauso zupiņu jeb “roltonu” ekspertu, tāpēc “Bez Tabu” deva iespēju mūziķim nogaršot vairākus “roltonu” veidus, lai saprastu – kuram tiek dota priekšroka.

Ralfs “roltonus” dēvē par tradicionālo Rīgas pastu. Viņš atzīst, ka šis ēdiens vislabāk noder dienā pēc kādas ballītes. Ralfs stāsta, ka parasti neko nesarežģī un ēd “roltonus”, aplietu ar uzvārītu ūdeni, bet esot vēl kāda metode – cept “roltonu” uz pannas.

Nogaršojot vairākus “roltonu” veidus, Ralfs atzīst, ka viņam vislabāk garšo ass ēdiens un, ēdot “roltonus”, viņš apzinās, ka neēd neko īpaši veselīgu, tāpēc garšvielas, sāli un eļļu nežēlo.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm