Noskaties, un Tu sapratīsi, kāpēc saldējuma pārdevēja dzīve nav rožu dārzs

Viena no vasaras neatņemamākajām sastāvdaļām ir saldējums. Domājams, ka daudzi bērnībā vēlējušies iejusties saldējuma pārdevēja lomā, tāpēc Bez Tabu komanda izmēģināja, kā tas ir – būt par saldējuma pārdevēju.

2015. gada 16. jūnijā 14:18

Šīs profesijas priekšrocība ir tā, ka ir iespēja atrasties svaigā gaisā un baudīt vasaru, tomēr, kā izrādās, lielām gastronomiskām izvirtībām pat pārdevējs, kuram šķietami vajadzētu būt visām priekšrocībām, nodoties nevar.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Kā atklāj darba devēja šajā sižetā, pārdevējam vairāk par vienu saldējuma bumbiņu dienā nogaršot bezmaksas nav atļauts.

Parasti darba diena šajā profesijā sākas 12.00 un ilgst līdz 21.00. Tirgojot saldējumu, īpaši to, kas jāpasniedz vafelē vai trauciņā, ir ļoti svarīgi ievērot striktas higiēnas normas, lai klientiem pasniegtu visgardāko atvēsinošo našķi.

Skaties video:

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Iezīmē kļūdaino tekstu un ziņo par to!

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm